Siti Nurhaliza Gegarkan #Dafbama2018 di Dubai Media City 21 Dec 2018 ini

Jom undi dan beli ticket untuk menyaksikan persembahan hebat dari Siti Nurhaliza di #Dafbama2018

Get your ticket now: dubai.platinumlist.net/event-tickets/73058/bama-music-awards-2018
#dafBAMA2018 #MyDubai #BAMADubai #BamasBestLook #dafBAMA2018Siti

vote Siti Nurhaliza disini :- #dafbama2018 #BamasBestLook #dafBAMA2018Siti

Lets Follow Siti Nurhaliza On Social Media :-

Dato’ Sri Siti Nurhaliza – Official Social Media :-
Facebook : …
Instagram :
Twitter:

26 thoughts on “Siti Nurhaliza Gegarkan #Dafbama2018 di Dubai Media City 21 Dec 2018 ini

    1. Secret Soul

      +Fad Zoners wwwwaaaaaaaa excitednyaaaaaa All the best kak sitiiiiiii….skg pun dah rasa bangga gila

  1. Rabin Ahmad Ahmad

    Kalau even cam ni better DSCT. performance lagu yg betul2 menyerlahkan vocal cam Bersandar Cinta.. Ke nyanyi salah satu Dari English albumnya.. Ke MEMORIES pun best juga

  2. Rabin Ahmad Ahmad

    Kalau Bersandar Cinta… Setuju sangat… Sebab lagu n musik nya Nampak Mahal.. Big Song..
    Musiknya gempak

    1. NA NA

      Lagu ni mmg best !!! Tp aku paling cuak kalo bonda seri bwk lagu ni. Risau woo. So cdgn aku lah. Bonda seri bwk lagu kombinasi etnik malaysia/ pop rock d/a english song dia.

  3. Ridzuwansyah Ahmad

    Buat psembahan tuu.. kompom.menang anugerah tuu…. biase yg buat psembahan tu yg menang anugerah

  4. irwan fauzi

    Assalamualaikum.Wrh.Wbh.
    Kami doakan yang terbaik,lancar,dipermudahkan,berjaya serta cemerlang……..
    InsyaAllah.
    Pilihan lagu terbaik,tepat
    (klu bole yg menguji vokal…..)
    Pakaian terbaik…..
    (pakaian traditional)

  5. AdRiean HyQarl HyQarl

    sarankan lgu #BersandarCinta sbb lgu tu berat dan mahal dgn alunan vocal DSSN n merdu… arrangements sne msti lgi gempak ble perform lgu nie…

  6. Rakka Prasetya

    Semoga nanti kalo dsst perfom perhatikan dan siapkan Baju yang canti dan Bagus,jangan sembarangan pake baju,ini event yang sangat besar,buat lagu dengan versi yang berbeda kalo kualitas suara dsst ga perlu di ragukan,tapi yang harus di perhatikan adalah Costume baju dan Versi lagu biar fresh biar semua orang tau siapa Siti Nurhaliza sesungguh nya !


Calvin Ridley jersey